AFSÜ Öğrencilerinin Sosyo-Demografik Özellikleri Anketi Sonuçlandı

AFSÜ Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından uygulanan anket çalışması verileri açıklandı. 2019-2020 Bahar Yarıyılı başlangıcında (03.02.2020 – 09.02.2020), koronavirüs pandemisi dolayısıyla uzaktan eğitime geçilmeden hemen önce AFSÜ’de kayıtlı öğrencilerle gerçekleştirilen anket çalışmasına toplam 1034 öğrencimiz katıldı. Ankete ilişkin bilgi veren AFSÜ SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, amaçlarının AFSÜ öğrencilerinin sosyo-demografik özelliklerini tespit ederek beklentilerine uygun çalışmalar ile ilgili planlamalar yapmak olduğunu söyledi.

Öğrencilerin koronavirüs pandemisi dolayısıyla büyük ölçüde uzaktan yürütülen akademik çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler bakımından da sıra dışı koşullarda çalışmalar yürütmek durumunda kaldığına dikkat çeken Yılmaz, mevcut imkânlar çerçevesinde, özellikle topluluklar ve kulüpler üzerinden verimli etkinlikler sunmak için hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti. Bu çerçevede öğrencilerin talep ve beklentilerini ölçmek için anket yöntemine başvurduklarını belirten Yılmaz, belirli periyotlarla anketler gerçekleştirmeye ve sonuçlarını AFSÜ camiası ve kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceklerini ifade etti.

2021 Aile Yılı