Çalışma Arkadaşımız Yunus Gök Öğretim Görevlisi Olarak Aramızdan Ayrıldı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi (AFSÜ-SKS) bünyesinde, Grafik Tasarım ve Tanıtım Hizmetleri sorumlusu olarak görev yapan Yunus Gök’ün, kurumdan ayrılmasından dolayı bir veda yemeği düzenlendi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım programına öğretim görevlisi olarak atanan Gök için AFSÜ Cafe’de düzenlenen yemeğe AFSÜ-SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, İdari-Mali İşler Sorumlusu Özlem Pınar Tuğrul, Yazı İşleri Sorumlusu Leyla Göksel ile AFSÜ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden Öğr. Gör. Ceyda Hancıoğlu Karaman ve Öğr. Gör. İbrahim Şamil Köroğlu katıldı.

Uzun yıllardır kurumumuza özveriyle hizmet veren Gök’e teşekkür eden AFSÜ-SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, yeni görevinde başarılar diledi. Yemeğin ardından Gök’e çalışma arkadaşları tarafından hediye takdim edildi.

Danışma Hattı

Koronavirüs Hakkında Bilgi